Бившата плеймейтка Светлана Гущерова постъпва в лечебно заведение в столицата,

...
Бившата плеймейтка Светлана Гущерова постъпва в лечебно заведение в столицата,
Коментари Харесай

Гущерова в болница

Бившата плеймейтка Светлана Гущерова постъпва в лечебно заведение в столицата, откакто се почувствала зле. При прегледа се открива, че индикаторите й са прекомерно повишени, което не е добре за бременна жена. Съпругата на милионерския наследник Християн Гущеров доста се тормози от обстановката и се постанова лекарите да я успокояват, че нищо ужасно не се е случило.



Гущерова има доста тежка бременност и се постанова постоянно да върви на прегледи, описаха пред вестника хора от нейното обграждане. Плеймейтката непрекъснато е разтревожена, че може да има някакви проблеми с бебето, и не пропуща опция да се съветва с здравно лице. А и ходенето до лечебните заведения употребява като многообразие, тъй като по през целия ден стои в имението в столичния квартал Бояна и на моменти съществено й доскучава.

Първородният наследник на предприемача и някогашната плеймейтка ще се роди през март следващата година. Светлана и Християн дълго време криха бременността на русокоската. И въпреки още да няма публично удостоверение от тях двамата, към този момент е обществена загадка, че ще си имат правоприемник. Двамата са решили да крият щастливата вест от чисто поверие, че някой озлобен човек може да им завиди и да ги урочаса.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР