Бившата певица в Шоуто на Слави Даниела Пирянкова свали 20

...
Бившата певица в Шоуто на Слави Даниела Пирянкова свали 20
Коментари Харесай

Най-младата пайнерка свали 20 кила

Бившата певица в " Шоуто на Слави " Даниела Пирянкова смъкна 20 кг и стана младата вяра в " Пайнер ". Гласовитото момиче е родено на 4 юни 2004 година, само че има зад тила си много сериозна музикална биография. Когато е на 10 година, стига до първи кръг на кастинга за “Детската Евровизия ”, а на публиката е позната най-много от “Шоуто на Слави ”.



През 2017 година тя стана новата партньорка на господин Андреев в рубриката “Запознай се с дребните ” и си партнира с Крисия. По това време Даниела бе с наднормено тегло, което стилистите на Трифонов пробваха да прикрият с дълги ефирни рокли, само че безрезултатно. Издаденото коремче, паласките и огромните бузи обаче са в предишното на Пирянкова, също като шоуто. При шефа на „ Пайнер “инж. Митко Димитров певици с сходни фигури не вървят, тъй като и той самият може да се похвали със плътно тяло.



Затова, когато решила да продължи професионалния си път в компанията, където сега е най-младата певица, Даниела се взела в ръце, предходна на хранителен режим, наблегнала на спорт и резултатът е налице. Днес тя е елегантна дама с съвършена фигура. Почитатели на фолк залагат, че сходна промяна ще претърпи и Радко Петков от „ Гласът на България “, който също неотдавна е в редиците на компанията.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР