Бившата първа дама на САЩ Мишел Обама публикува ново остро

...
Бившата първа дама на САЩ Мишел Обама публикува ново остро
Коментари Харесай

Бившата първа дама на САЩ критикува президента в нов видеоклип

Бившата първа дама на Съединени американски щати Мишел Обама разгласява ново остро сериозно видео по адрес на президента Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 година в нюйоркския, в което го упреква в "умишлено неприятно ръководство " на рецесията с ковид и в расизъм, оповестява Българска телеграфна агенция.

В клипа, публикуван през днешния ден от предизборния щаб на кандидат-президента на демократите Джо Байдън, Обама приканва всички чернокожи и млади гласоподаватели да не "хабят " своя глас на изборите през ноември. Тя отбелязва, че във войните в Ирак, Афганистан, Виетнам и Корея са починали по-малко американци, в сравнение с в сегашната пандемия.

Според нея във връзка с вируса "нашият главнокомандващ отсъстваше ".

Мишел Обама упреква Тръмп в расизъм във връзка негови и на негови съпартийци от Републиканската партия изказвания, в които "лъгаха за това по какъв начин малцинствата ще разрушат предградията " за да отвлекат вниманието от своите "главозамайващи провали ". Бившата първа дама се обърна и към неопределилите се гласоподаватели да мислят за всички хора като нея и нейните предшественици и да изпитат малко съчувствие към това "да вървиш из личната си страна и да се опасяваш, че нечий голословен боязън от теб може да ти навлече неприятности ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР