Бившата първа дама на САЩ Мишел Обама коментира неприязънта си

...
Бившата първа дама на САЩ Мишел Обама коментира неприязънта си
Коментари Харесай

Мишел Обама: Никога няма да простя на Тръмп, че застраши семейството ми

Бившата първа дама на Съединени американски щати Мишел Обама разяснява неприязънта си президента тръмп в автобиографичната си книга Becoming ( " Да станеш " ), чиято премиера следва скоро, написа " Вашингтон пост ".

Тя споделя, че " в никакъв случай няма да му елементарни ", че е изложил фамилията ѝ на риск, пускайки слуха, че Барак Обама може би няма американски акт за раждане и поданството му е под въпрос.

" Ами в случай че някой с нестабилна душeвност беше заредил оръжие и се беше отправил към Вашингтон? Ако беше тръгнал да търси дъщерите ни? ", написа тя. " Доналд Тръмп, със мощните си и безразсъдни подмятания, заплаши сигурността на фамилията ми. И за това в никакъв случай няма да му простя ", прибавя Мишел.

Тръмп незабавно отговори, като сподели пред кореспонденти: " Платили са ѝ доста да напише книга и нормално чакат там да има нещо спорно. "

Той добави, че от своя страна не би дал прошка на брачна половинка ѝ това, което направил с американската войска. " То заплаши вас, вас и вас ", добави Тръмп.

В книгата си тя разказва и какъв брой я разярило отношението нанастоящия президент към дамите.

Тя споделя и персонални фамилни моменти - приказва за сантименталната си връзна с Барак Обама, са компликациите към развъждането на децата си и зачеването им с ин витро процедура, за претърпян импровизиран аборт, както и за работата си в Белия дом.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР