Бившата панелистка в предаването На кафе Eва Веселинова вече е

...
Бившата панелистка в предаването На кафе Eва Веселинова вече е
Коментари Харесай

Eва Веселинова избра дата за раждането на близнаците си

 Бившата панелистка в предаването " На кафе " Eва Веселинова към този момент е избрала дата за раждането на близнаците си. Блондинката се е съветвала с астролог, който пресметнал нумерологично по кое време е най-подходящо да стане майка. Блондинката пази в цялостна загадка на коя дата се е спряла, като единствено гинеколожката и бащата на бебетата са наясно по кое време ще се появят на бял свят бебоците.

" Вече нямам самообладание и се приготвям интензивно за най-щастливата среща в живота ми “, споделя обилната хубавица. Веселинова е решила да вземе образец от Светлана Василева, която даже не си пие кафето без да се е посъветвала с астролог. " Нали в този момент по този начин е съвременно. Уж си по-ВИП в случай че си родил по авансово съгласувана дата ", разясняват из светските среди. Усмихнатата русокоска, която бе натирена от предаването " На кафе ", се е съветвала с известна столична звездобройка.

Преди дни хубавицата качи клипче по какъв начин е на пазар за количка, легълце, кошара и бебешки аксесоари. Разбира се, всичко би трябвало да е по 2 броя, за двете бебета. Освен по кое време ще роди, Веселинова настойчиво крие и пола на бъдещите си деца, както и мъжа, който ще стане татко. Става дума за много по-възрастен от русокоската грък, с който Веселинова поддържа интимни връзки от няколко години. Той е фамилен и поради това се крие, че има връзка с 35-годишната русокоска. Според източниците ни, той е обезпечил Ева с жилище в влиятелен столичен квартал. А дали децата са ин витро, или заченати по натурален път, знаят единствено те и лекарите. В началото на септември, когато " На кафе " стартира есенния си сезон, се удостовери, че Веселинова няма да е част от предаването. Веднага потеглиха всевъзможни клюки, а най-спряганият бе, че тя ще взе участие в шоуто " Маскираният артист ". През цялото време Ева мълчеше. Моментът, когато показа, че има мъж до себе си, бе 17 септември - Денят на Вяра, Надежда и Любов. Блондинката към този момент е в последния месец от своята бременност и се чака да роди до дни, написа " Уикенд ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР