Бившата номер 1 в световната ранглиста по тенис Каролин Вожняцки

...
Бившата номер 1 в световната ранглиста по тенис Каролин Вожняцки
Коментари Харесай

Вожняцки обяви, че би се завърнала на корта за мачове със Серина Уилямс на двойки

Бившата номер 1 в международната класация по тенис Каролин Вожняцки (Дания) заяви, че може да се завърне на корта, с цел да партнира на положителната си другарка Серина Уилямс (САЩ) в някой шампионат.

Вожняцки разгласи края на спортната си кариера през януари след Откритото състезание на Австралия. Преди това през месеца тя взе участие на конкуренцията в Оклънд, където дружно с Уилямс дебютираха като дует и доближиха до финала.

" Беше доста радостно. Ако Серина изиска, може да се завърна на корта и да играем на двойки още някъде. Но не имам намерение за упражнявам особено за това. В Оклънд през тази година беше един от най-забавните шампионати, в които съм взела участие ", разяснява 29-годишната датчанка.

" Не сме обсъждали тактики или нещо сходно на корта, просто си говорехме. Тогава си помислих: " Защо не сме играли дружно преди този момент? ". Все още не мога да си дава отговор ", добави тя.

Вожняцки не е решила с какво желае да се занимава отвън професионалния спортен тенис.

" Ясно е, че доста обичам тениса, той ми е дал доста в живота, донесъл ми е доста другарства. Бих желала да работя в телевизия, тъй че евентуално бих могла да стана коментатор или анализатор. Не мисля, че треньорството е за мен. Знам добре какво би трябвало да се прави, само че ми е мъчно да се показвам и да го предавам на други хора. Нетърпелива съм, тъй че не мисля, че мога да стана треньор ", сподели датчанката.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР