Бившата номер 1 в света Виктория Азаренка не е доиграла

...
Бившата номер 1 в света Виктория Азаренка не е доиграла
Коментари Харесай

"Не трябваше да съм на корта днес": Лични проблеми тормозят Азаренка


Бившата номер 1 в света Виктория Азаренка не е доиграла мача си против Линда Фрухвиртова заради персонални проблеми и психическо напрежение.

Първият сет на дуела от третия кръг на шампионата в Маями приключи при резултат 6:2 в интерес на чешката тенисистка, а във втория при 0:3 Азаренка напусна корта.

" Не трябваше да съм на корта през днешния ден. Последните няколко седмици бяха извънредно стресиращи в персоналния ми живот. Последният мач ми взе доста сила, само че желаех да играя пред прелестната аудитория, тъй като те ми помогнаха да оцелея в първия мач. Исках да изляза и да опитам, само че беше неточност ", сподели Азаренка.
Снимка: Reuters

" Надявам се да си взема отмора и да мога да се върна. Извинявам се на почитателите за случилото се, тъй като ме подкрепихте толкоз добре. Това беше единствената причина, заради която взех решение да изляза на корта. Винаги чакам с неспокойствие провокациите и напрежението на надпреварата, само че през днешния ден беше прекалено много. Трябва да си взема поука от този урок. Бих желал да поздравя съперничката си и да й пожелая шанс в този шампионат и за началото на професионалната й кариера ", добави Азаренка.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР