Бившата номер 1 в света - Серина Уилямс, се отказа

...
Бившата номер 1 в света - Серина Уилямс, се отказа
Коментари Харесай

Серина Уилямс се отказа от мача с Шарапова

Бившата номер 1 в света - Серина Уилямс, се отхвърли от присъединяване в мача от четвъртия кръг на " Ролан Гарос ". Американката трябваше да излезе на корта против друга някогашна лидерка в международната класация - Мария Шарапова.

Дългоочакваната среща обаче се отсрочва, защото Серина е с травма.

Американката, която се завърна на Откритото състезание на Франция, откакто през предходната година роди първото си дете, има проблеми с гърба.

" За страдание имам проблем с пекторалния ми мускул. В миг въобще не мога да поднасям. За пръв път усетих контузията против Гьоргес ", съобщи Уилямс на изключителна конференция.

Снимка: Getty Images

Мачът сред Серина и Шарапова се очакваше с огромен интерес, освен поради положителното показване на корта на двете тенисистки, а и поради персоналните им разлики.

Серина не пропусна да " захапе " своята претендентка, когато тя призна, че е употребила неразрешената субстанция мелдоний и за това трябваше да изтърпи наказване от няколко месеца.

Снимка: Getty Images

" Българската диря " в връзките сред двете пък е... Григор Димитров. Слуховете гласят, че българинът първо е бил непосредствен отвън корта с американката, а по-късно е предпочел да стартира любовна връзка с русокоската.

Иначе срещата на " Ролан Гарос " трябваше да бъде под номер 22 сред Серина и Шарапова. Двете играха за последно на Откритото състезание на Австралия през 2016 година, когато американката реализира 19-ата си победа.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР