Бившата номер 1 в света при жените Серина Уилямс публикува

...
Бившата номер 1 в света при жените Серина Уилямс публикува
Коментари Харесай

Серина Уилямс трогна с писмо до майка си

Бившата номер 1 в света при дамите Серина Уилямс разгласява прочувствено писмо до майка си Орасен Прайс в обществената мрежа Reddit, която е учредена от нейния сателит в живота Алексис Оханян.

В началото на септември тенисистката роди момиченце - Алексис Олимпия Оханиян-джуниър. В писмото Серина споделя, че се надява рожбата й да не бъде подложена на всички тествания, през които е минала тя през последните 15 години.

Американката се връща към предишното, когато е била атакувана с обвиняванията, че е мъж и няма място в женския тенис.

" Скъпа мамо, ти си една от най-силните дами, които познавам. Гледам мъничката си щерка и виждам в нея моите ръце и крайници. Такава мощ, мускулатура и тяло. Но не знам по какъв начин ще отвръщам, в случай че тя би трябвало да премине през тестванията, на които аз бях подложена през последните 15 години.

Наричали са ме мъж, говореха че взимам допинг, упорстваха да играя с мъжете, че нямам място при дамите, тъй като съм по-силна от тях. Аз съм работила настойчиво над себе си и по тази причина имам това тяло.

Мамо, знам какъв брой си била сдържана през годините към всички, които са глупави и не схващат силата на черната жена. Гордея се какъв брой разнообразни можем да бъде дамите - мощни, слаби, високи, ниски.

Всички сме дами и би трябвало да се гордеем с телата си. Ще се опитам да последвам образеца ти и да възпитам добре Алексис Олимпия.

Надявам се, че ще стана мощна и смирена като теб, а ти ще продължиш да ми помагаш. Обичам те, скъпа мамо. Твоя Серина, най-малката от петте ти деца ", написа Серина Уилямс.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР