Бившата номер 1 в света Ким Клайстерс (Белгия) ще направи

...
Бившата номер 1 в света Ким Клайстерс (Белгия) ще направи
Коментари Харесай

Клайстерс получи уайлд кард за турнира Дубай, Барти се отказа

Бившата номер 1 в света Ким Клайстерс (Белгия) ще направи завръщането си в професионалния тенис на шампионата в Дубай, който стартира на 17 февруари. 36-годишната Клайстерс получи "уайлд кард " за конкуренцията на твърди кортове с награден фонд 2,53 милиона $.

Белгийката, която е майка на три деца, приключи кариерата си през септември 2012 година след Откритото състезание на Съединени американски щати, само че през предходната есен разгласи, че възнамерява да се завърне на корта. Клайстерс има 41 трофеи в кариерата си на сингъл, четири от които в шампионатите от Големия шлем, както и три трофея от Шампионата на УТА.

В същото време лидерката в международната класация сега Ашли Барти (Австралия) разгласи, че няма да взе участие в Дубай поради контузия на десния крайник. Швейцарката Белинда Бенчич ще пази купата си в шампионата, а измежду деклариралите присъединяване са шампионката от Откритото състезание на Австралия през предишния месец София Кенин (САЩ), победителките от "Уимбълдън " Симона Халеп (Румъния) и от Откритото състезание на Съединени американски щати Бианка Андрееску (Канада), както и двукратната шампионка в Дубай Елина Свитолина (Украйна).
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР