Бившата номер 1 в женския Мария Шарапова е пропуснала момента

...
Бившата номер 1 в женския Мария Шарапова е пропуснала момента
Коментари Харесай

Съветват Шарапова да се пенсионира

Бившата номер 1 в женския Мария Шарапова е пропуснала момента да се отдръпна с достолепие от тениса, счита съветският треньор Виктор Янчук.
 Мария Шарапова поддържа половите малцинства
Според него отдръпването й в първи кръг на " Уимбълдън " поради контузия, е следващият епизод, доказващ правотата му.

Припомняме, че Шарапова се отхвърли в третия сет при резултат 6:4, 6:7(4), 0:5 против французойката Полин Парментие поради болки.

" Шарапова към този момент дълго време не може да се качи на равнището, което е почтено за нея. Травмите не й разрешават да се показа почтено на шампионатите, както и да тренира. Маша е надалеч от най-хубавата си форма.

Дори против Парментие нямаше някакво предимство. Тя от дълго време пропусна момента да разгласи завършек на кариерата си.

Да, тя е войник, само че в един миг би трябвало да реши кое е по-важно за нея - да резервира репутацията си или да преследва оскъдни шансове за триумф.

Възрастта й 32 години към този момент я поставя в редиците на ветераните. На тези години е мъчно да бягаш на корта като 22-годишна. Не си е работа да отстъпваш пред второразредни тенисистки.

Смятам, че тя трябваше към този момент да се е отдръпнала, до момента в който имаше хубави резултати ", разяснява Янчук.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР