Бившата номер 1 на световния тенис Мария Шарапова замени корта

...
Бившата номер 1 на световния тенис Мария Шарапова замени корта
Коментари Харесай

Мария Шарапова на среща с горили

Бившата номер 1 на международния тенис Мария Шарапова размени корта с малко по-диво място. Руската тенисистка влезе в джунглата на Руанда и се срещна персонално с локалните представители там. Шарапова се отдаде на заслужена отмора след не толкоз приемлив сезон, в който изигра скромни 48 мача.

В момента някогашната другарка на Григор Димитров лекува травма в рамото, която ѝ пречи да играе на топниво. Затова Шарапова е избрала и малко по-топла дестинация от студената Русия, където да се откъсне за малко от професионалните задължения.

Маша показа серия от фотоси от ваканцията си, която включваше посещаване на Руанда и Ботсвана. В южноафриканската страна, тя си направи едно дълго сафари, на което видя от близко дивия живот на страната. Тенисистката се срещна със слонове, преследва леопард, стадо бизони и зебри и още доста други красиви животни.

„ Защо никой не ми беше споделил, че наложително би трябвало да отида на сафари “, написа под фотосите съветската хубавица. Тя сподели на своите почитатели и красивите пейзажи на Ботсвана, а на една от фотосите се вижда и новият обичан на Шарапова. За връзка сред нея и предприемача Александър Джилкес се заприказва още през 2018 година.

По време на тазгодишната седмица на модата в Париж те се появиха на разположение на ревюто на Givenchy, където Мария впечатли със моден зелен костюм. От стилния подиум двамата очевидно са се насочили към по-екзотичните дестинации.

След сафарито в Ботсвана, Мария и Александър посетиха и Руанда, където имаха персонална среща с няколко горили. „ Ботсвана, влюбихме се в страната. Наистина “, написа тенисистката под няколко фотоси на локалните представители на джунглата. Тя прецизира, че с обичания й са станали рано, с цел да следят горилите, претърпели са същинска стихия и са видели по какъв начин татко носи дребното си на тил. „ Толкова особено “, приключва Шарапова.

Пътешествието на тенисистката и нейния любим най-вероятно ще продължи, само че към този момент тя не издава коя ще е идната дестинация. Самата Шарапова дори загадъчно пита своите почитатели „ Накъде в този момент? “, споделяйки селфи от вертолет.

Източник: tialoto
Снимка: Instagram
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР