Бившата на пластичния хирург д-р Енчев - моделката Теди Велинова,

...
Бившата на пластичния хирург д-р Енчев - моделката Теди Велинова,
Коментари Харесай

Теди Велинова иска да натрие носа на доктор Енчев

Бившата на пластичния хирург доктор Енчев - моделката Теди Велинова, се оказа недостижима по жанр, даже когато става дума за коледния интериор, видя HotArena.

За да покаже, че и без богатия си брачен партньор поддържа същото равнище, по празниците Велинова снима вкъщи си специфична фотосесия с дребната си щерка. Двете дами са пременени в алено каре, а тоалетите им се допълват от панделки на главата. Теди е единствено по риза и разкрива задоволително от прелестните си и стройни крайници.

„ Винаги ще си № 1, показваш класа, грижиш се за уюта у дома и засенчваш всички останали! “, пишат й нейните почитатели, намеквайки, че и без Ангел Енчев се оправя сполучливо освен в персонален проект, само че и професионално. „ Доста от звездите би трябвало да се учат от теб, тъй като умееш да съчетаваш и балансираш съвършено детайлите “, хвалят още хубавицата в мрежата.

След 8 години дружно, през които Теди и доктор Енчев бяха една от най-стабилните всемирски двойки, двамата прекратиха връзката си това лято. Решението си те взели в името на положителното на децата, а съгласно хирурга в историята няма забъркан трети човек, написа Галерия.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР