Бившата на Благой Георгиев-Джизъса отново е сама. Красавицата Поли би

...
Бившата на Благой Георгиев-Джизъса отново е сама. Красавицата Поли би
Коментари Харесай

Връзка за месец: Бившата на Джизъса - Полина приключи и с новия

Бившата на Благой Георгиев-Джизъса още веднъж е сама. Красавицата Поли би шута и на предприемача Петър след едномесечна връзка. Това разкри самата красавица.

" С Петър към този момент не сме дружно. Много е завладяващ - денонощни диалози, ужасно ме ревнуваше. Като цяло прекаляваше. Той не е за мен! Дадох му месец от живота си, без даже да сме интимни, ме обсебваше доста ", споделя разочарованието си Поли и загатва, че Петър непрекъснато е желал да знае къде е, с кого е и какво прави.

" В днешно време е доста мъчно да имаш доверие на някого и да срещнеш заслужен човек. Всички са подправени! Търсят някаква полза - гледат какво караш, какво и какъв брой имаш. Аз желая същинското и цялостен живот ще го диря! Няма да се задоволя с по-малко! Искам успокоение, не недоверия към всеки мой ход. Ако един човек желае да направи нещо, постоянно може да го направи ", безапелационна е силиконката.

" Плановете ми да се местя във Варна, с цел да пребивавам с Петър, естествено пропадат. Човек в никакъв случай не знае какво го чака и какво ще се случи. За момента съм си тук, в София. Работя доста и се съсредоточвам върху работа. Някой ден, в случай че се откри мъж, ще му дам късмет. Повече няма да върша грешката да давам шансове на мъже, които са по-слаби от мен ", приключва Поли, която не може да откри верния мъж за себе си и нееднократно си е неволи.

В момента Поли не бърза да търси друга връзка, до момента в който в това време Благо Георгиев е благополучен с новата си възлюбена Ивана - щерката на Ванко 1. 

Припомняме, че Благой и Поли се ожениха на 26 юни 2022 година във Велинград на обилна гала. През април 2023 година обаче модифицираната кокона изненадващо изиска бракоразвод от Джизъса. По това време той бе на уединен остров в Карибско море, до момента в който взе участие в паметното шоу " Сървайвър ". След завръщането си от предаването Полина и Благой се срещат няколко пъти, с цел да обсъдят развода, който желае хубавицата. В последна сметка подписаха раздялата си в Софийския областен съд. Още на делото стана ясно, че Благо към този момент е заменил Поли с Ивана.

Връзка за месец! 

Поли и Петър се срещат в Несебър, до момента в който хубавицата чака в една сладоледаджийница, в която доста обича да върви. Всичко става инцидентно. Петър прави първата крачка. Това се случва през втората седмица на месец март и към този момент връзката им е в историята. Първоначално Петър е грижлив и деликатен, само че след това стартира да я " задушава ", да я ревнува, притиска и й няма никакво доверие за нищо. Това кара Поли да го разкара и да продължи своето търсене на любовта, напомня " България Днес ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР