Бившата му съпруга настоява, че момчето е негово и има

...
Бившата му съпруга настоява, че момчето е негово и има
Коментари Харесай

Скандали и шокиращи твърдения между бившия крал на Малайзия и "Мис Москва" след развода

Бившата му брачна половинка упорства, че момчето е негово и има кралска кръв. Освен това тя е предложила да се подложи на ДНК тест, с цел да потвърди това. В същото време някогашната "Мис Москва " стартира правосъдно дело в Москва за оповестяване на султан Келантан за татко.

Миналата седмица Воеводина разгласява фотоси на сина си в своя акаунт в Instagram, като за първи път лицето му не беше ретуширано. Въпреки това, Мохамед сподели, че детето може да е „ от всеки азиатски мъж “ и въобще не наподобява на него.



Султанът прибавя още, че бракът с Оксана е била "най-голямата неточност " в живота му. Той акцентира, че нейните изказвания за това, че са възнамерявали бебе и че той е плакал от благополучие, откакто научил че тя е бременна, са „ цялостни нелепости “.

Мохамед V също по този начин декларира, че някогашната му брачна половинка „ няма никакво достолепие “, откакто видял откровени фрагменти от видеоклип до басейн с нейно присъединяване.



По-рано юристите на някогашния крал на Малайзия упрекнаха Воеводина в неистина и опровергаха изказванията й, че брачният партньор й я изоставил в четвъртия месец от бременността.



От средата на лятото, добре познатата двойка не може да се контракти по никакъв метод за изискванията на развода. Според околните сътрудници на султан Келантан 27-годишната моделка слага прекомерно комплицирани и сложни условия, които даже някогашният монарх няма да може да извърши.

Превод и редакция: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР