Бившата миска Антония Петрова вече се радва на първородния си

...
Бившата миска Антония Петрова вече се радва на първородния си
Коментари Харесай

Ето на кого кръсти бебето си Антония Петрова-Батинкова

Бившата миска Антония Петрова към този момент се радва на първородния си наследник Благовест. Бебето е кръстено на нейния свекър, който доста държал внучето да носи името му.

Момченцето се появи на бял свят на 17 януари в частна столична болница, а мъжът на Тоца – Ивайло Батинков, бил неразделно до нея по време на раждането, написа в. " Уикенд ". „ На Антоновден, моят персонален празник, със брачна половинка ми получихме най-големия подарък в живота ни. Роди се Благовест Ивайло Батинков: 3,600 кг, 53 см. Неописуема наслада, благополучие и горделивост е това знамение - раждането на живот по натурален метод! ”, написа Антония в персоналния си профил в обществената мрежа. Тя е безапелационна, че ще се опита да кърми бебето допустимо най-дълго и по никакъв начин не се тормози, че може да деформира бюста си.

Дългокраката русокоска до последно се чудеше дали да роди по натурален път или посредством секцио, само че с помощта на експертите в болничното заведение не се стигнало до интервенция. Гордите родители броили 2500 лв. за избор на медицински екип и ВИП обслужване, настрана приготвили за лекарите и акушерките скъпи блага. Ивайло Батинков нямал подозрение, че желае да участва на раждането, с цел да поддържа брачната половинка си и да й вдъхва кураж. Избрали датата 17 декември, тъй като цифрата е щастливо за тяхното семейство – на 17 март влюбените се срещнали за първи път, а на 17 юни се ожениха в Гърция. Бебето се появило с тегло 3,600 кг и вървяло по-едро от нормалното, та съществувала възможност да се проплаче по-рано, само че в последна сметка дочакало термина. Петрова се хвали, че изкарала извънредно лека и спокойна бременност. Качила не повече от десетина кг и малко след раждането към този момент е в отлична форма. Тъй като през миналите девет месеца се чувствала добре, Антония не серпантина да пътува в чужбина. Тя обиколила 17 страни и даже се завърна от Дубай броени дни преди да влезе в болница. Тоца сякаш се закани, че ще си почива и ще събира сили за раждането, само че не устоя да скучае у дома и хукна към Обединените арабски емирства с частен аероплан, благосъстоятелност на фамилен другар. Връзката на Петрова и Батинков се развива с гневна скорост.

Те се срещнаха напролет на миналата година и два месеца по-късно русокоската забременя. Зачеването било планувано и се случило незабавно щом влюбените го поискали. „ Късметлии сме, че имахме този късмет. Хората пробват с години и не се получава, по тази причина съм признателна на ориста! ”, изяснява дипломираната юристка. След като видели позитивния тест за бременност, някогашната миска и мъжът й бързо насрочили дата за венчавка. Те се врекоха във безконечна честност на 17 юни в Ситония, а на празничното събитие участваха най-близките им другари и родственици. Сега щастливите родители възнамеряват още две сватби – едната ще бъде с близки хора и бизнеспартньори, които не са съумели да дойдат в Гърция, а другата ще е обвързвана със характерен обред, в който с красиви думи ще опишат взаимното си общуване.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР