Бившата Мис България Маги Вълчанова остана без работа и мъж

...
Бившата Мис България Маги Вълчанова остана без работа и мъж
Коментари Харесай

Миската Маги Вълчанова остана без мъж и работа, набива яхния в студентски стол

Бившата Мис България Маги Вълчанова остана без работа и мъж до себе си, научиHotArena.
Красавицата се раздели с първокласния живот след развода със брачна половинка си Румен Георгиев. Двамата имат две деца, само че  сложиха завършек на брака си преди към две години.  Раздялата се отрази тежко на финансовото състояние на миската, която получава не изключително огромно прехрана от някогашния си мъж. Преди семейство се къпеше в голям лукс- скъпи коли, домашни прислужници, скъпи пътешествия. Вълчанова държеше лиценза на състезанието Мис Вселена за България, само че бе принудена да се раздели и с него.

Днес Маги живее надалеч по-скромно и неотдавна бе принудена да стартира естествена работа в офис. Това не се оказа мечтаното амплоа на Вълчанова и неотдавна тя напусна. Новият проект на миската е да стане личен  фитнес треньор на дами. Маги няма да работи в съответен фитнес центъра, а  предимно ще оказва помощ на дами, които желаят да поддържат плътно тяло.

Освен това Маги е студентка в НСА, където неотдавна бе видяна да се храни с сътрудниците си в евтиния, само че апетитен стол на университета,  написа „ България през днешния ден ”.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР