Бившата Мис Англия Катрина Ходж, известна като Бойното Барби, напусна

...
Бившата Мис Англия Катрина Ходж, известна като Бойното Барби, напусна
Коментари Харесай

Мис Англия напусна армията след 12 г. сексуален и вербален тормоз

Бившата Мис Англия Катрина Ходж, известна като Бойното Барби, напусна военните след 12-годишен полов и устен тормоз, написа в. "Телеграф ", цитирайки "Дейли Мирър ".

30-годишната Ходж е в редиците на английските въоръжени сили от 17-годишна. Тя описа пред изданието, че тормозът почнал откакто получила похвали за храбростта си в Ирак, когато била единствено на 18 години. През 2009 година Ходж спечелила състезанието за хубост "Мис Англия ", което провокирало още повече офанзиви против нея.

Войниците наричали хубавицата уличница, пишели писма против нея и я нападали в столовата. А когато нейните началници разбрали за издевателството, те не създали нищо, с цел да го спрат. Атаките против Ходж траяли и 12 години по-късно тя към момента е обиждана от стои сътрудници в обществените мрежи.

Когато се включила към армията, Катрина получила прякора " "Бойното Барби ", откакто първия ден се появила с токчета, изкуствени мигли и розов куфар, цялостен с облекла. Година по-късно хубавицата потвърдила, че не отстъпва на мъжете, откакто избавила живота на петима свои приятели по време на 7-месечния си престрой в Ирак. Тогава командирът й я похвалил за храбростта, която показала, и даже я предложил за премия, само че тогава почнал тормозът.

Майката на две деца показа, че е решила да опише за прекарванията си, с цел да окуражи и други дами в армията. "Това бяха 12 години в пъкъла и повече няма да понасям това състояние ", признава Ходж. Тя добави, че за нея "не е задоволително дамите да бъдат унижавани през 2018 година ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР