Бившата манекенка и фотомодел Ивайла Бакалова се яви на разпит

...
Бившата манекенка и фотомодел Ивайла Бакалова се яви на разпит
Коментари Харесай

Бившата манекенка Ивайла Бакалова на разпит за „Барселонагейт“

Бившата манекенка и фотомодел Ивайла Бакалова се яви на разпит в Софийската градска прокуратура по проблема " Барселонагейт ".

" Мисля, че знам задоволително " - съобщи тя на влизане в прокуратурата. Коментира, че още доста хора знаят доста по този проблем, само че може би ги е боязън да приказват. Бакалова уточни, че няколко пъти е била заплашвана, само че не се тормози за живота си.

" Радвам се, че прокуратурата се разсъни и стартира да проверява ", сподели още Бакалова. Тя напомни, че мъжът до нея също има остарели обвинявания, които съдът не приема и по тази причина връща следствията. Според източници, тя е в близки връзки с Борислава Йовчева, която съгласно информации на непознати медии е живяла във въпросната къща в Барселона и е в близки връзки с някогашния министър председател. Причината за разпита е следствието, по-популярно като " Барселонагейт ", по което имало събрани доказателства за пране на пари. От тях можело да се стигне до извода, че някогашният министър-председател е дал на трети лица, добити вследствие на осъществено закононарушение, средства за закупуването и наемането на недвижими парцели в чужбина, показват още от прокуратурата.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР