Бившата любовница на Руди Гела загуби делото срещу Соня Колтуклиева

...
Бившата любовница на Руди Гела загуби делото срещу Соня Колтуклиева
Коментари Харесай

Бивша любовница на Руди Гела загуби делото за обида срещу Соня Колтуклиева, осъдена е да заплати 1500 лева на топ-журналистката

Бившата държанка на Руди Гела загуби делото против Соня Колтуклиева и беше наказана да й заплати 1500 лв.. През зимата на 2022 година, врачанката Ралица Младенова, заведе иск против топ-журналистката, тъй като била видяла във Facebook пост, в който е избрана като психоложка, която се държи като неуспяла фолкаджийка. Интернет пространството е изпълнено със фотоси на Ралица Младенова в предизвикателни пози и нищожно облекло, написа 5gmedia.bg.

През декември 2022 година, арбитър Боряна Петрова от СРС, издаде предписание за блокиране на банковите сметки на Соня Колтуклиева, поради желае от 5000 лв., до момента в който тя беше в Париж със брачна половинка си.

Ралица Младенова е остаряла мома на 39 години, тя стана обществено известна като шпионка на някогашния състезателен министър Радостин Василев в несполучливия му опит да затвори спортния комплекс “Диана ” на предприемача Александър Сталийски. Тя беше изиграна от серийния политически отстъпник, който я заряза и се ожени за своя подчинена от Българския състезателен тотализатор.

Адвокатка на Ралица Младенова беше Елена Фичерова, активистка в основаването на първата политическа партия на Васил Божков-Черепа, който е обвинен по 3 каузи: за пране на пари, за трафик на културни полезности, за обезчестяване и за подбуждане към ликвидиране. Юристката, уволнена от КПКОНПИ, беше за малко време началник-кабинет на вътрешния министър Бойко Рашков, забъркан в големия скандал с контрабандата в митниците, довел до ареста на неговите доближени Марин и Стефан Димитрови.



Делото беше извоювано от известната адвокатка Екатерина Димитрова, двукратна носителка на националната премия за правораздаване “Темида - цената на истината ”. Тя, дружно с юрист Николай Хаджигенов, завоюва заведеното от мен дело за клюка против Маргарита Михнева, която, при започване на годината, беше прибрана в психиатрията и до през днешния ден се намира в приют за лекуване на психиатрични болести.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР