Бившата любовница на екс финансовият министър Симеон Дянков Ирина Велкова

...
Бившата любовница на екс финансовият министър Симеон Дянков Ирина Велкова
Коментари Харесай

Бившата любовница на Дянков стана топ финансистка


Бившата държанка на екс финансовият министър Симеон Дянков Ирина Велкова стана звезда във финансовата сфера на Острова, написа Lupa.bg.

От няколко години синеоката хубавица, която завладя Брад Пит с очила, както самият вицепремиер преди време самичък се наричаше, работи зад граница и бележи грандиозни триумфи. След като "избяга " с 200 км/ч от родината си, с цел да следва финанси в влиятелния "Куин Мери " във Англия, Велкова към този момент създава новаторски принадлежности в сферата си, а неотдавна е станала и говорителка на ВУЗ-а на разнообразни влиятелни международни конгреси.

 Бившата съветничка на Дянков на конгрес на Европейската банка за развиване

Нейни познати разкриват, че тя към този момент съвсем не се връща у нас, а когато го прави, настойчиво заобикаля старите си познати от финансовото министерство, където тя надалеч не се ползваше с положително отношение поради изключително близкия си контакт с Дянков.

През 2013 година, малко преди той да си тръгне от поста, гръмна секс скандал на "Раковска " 102 със закачливото название "Мони, цункай Джиджи ". Ексцентричната заповед бе дело на Велкова към вицепремиера в оставка Дянков, до момента в който му бе съветничка.

Откъде идва тя обаче?

Докато топ финансистите на България заседавали по значими държавни каузи, един ден внезапно в кабинета влетяла тогава 27-годишната шармантна шефка на политическия кабинет на Дянков. Велкова носела на ръце дребно кученце от породата чихуахуа, което се оказало домакински и длъжностен любим на интимния дует.

Изведнъж ни в чеп, ни в ръкав госпожицата го поднесла пред вицепремиерските устни и кокетно заповядала: „ Мони, цункай Джиджи! " Влюбеният финансист не чакал втора покана и мляснал влажна целувка на кучето, което било не по-малко слисано от специалистите, събрани на съвещание.

После със същата пищност палавата Ирина си тръгнала и оставила държавните мъже да разискват финансите. Центърът на любовната мелодрама бе представителят на най-малката порода кучета в света и по паспорт се казвал Джиджи Велков-Дянков, за което коментарът и тогава, и в този момент е непотребен.

Днес Велкова не поддържала никакъв контакт с тогавашния си началник, макар че нейни приятелки настояват по какъв начин той години след рухването на кабинета "Борисов-1 " не спирал да я търси и да я увещава да се виждат на вечеря.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР