Бившата любима двойка на Холивуд - актираса от Приятели Дженифър

...
Бившата любима двойка на Холивуд - актираса от Приятели Дженифър
Коментари Харесай

Анистън и Пит: Любовта се възражда?

Бившата обичана двойка на Холивуд - актираса от " Приятели " Дженифър Анистън, и секссимволът Брат Пит май още веднъж са влюбени. Това оповестяват близки другари на двойката за медии оттатък океана.
Според слуховете двете звезди са се срещали най-малко пет пъти скрито в последните месеци, в това число и на Коледа, в суперлуксозното имение на Анистън в Бел Еър.
Близък другар на някогашната " другарка " разкрива: „ Не мисля, че тя в миналото е серпантина да го обича, макар че той разруши сърцето й, когато я заряза поради Анджелина Джоли. На Джен й лиши доста време да елементарни, само че тя към този момент го е направила, и оттук насетне могат единствено да продължат напред ".
А дълготраен помощник на Пит в неговата компания за произвеждане на филми разклива: " Всичко, за което Пит говнори, е Дженифър. Двамата възобновиха романса си от преди години, и не мисля, че съм виждал някой от тях толкоз благополучен ".
Социалните мрежи завряха, откакто камери уловиха 56-годишния Брад, който съвсем изкреща „ О, уау! “, когато видя 50-годишната Дженифър в бяла рокля на раздаването на награди в гилдията.
По-късно Пит и Анистън, които завоюваха огромни награди, бяха видяни да се усмихват топло един на различен зад кулисите на шоуто.
Анистън разяснява събитието с думите: " Просто се видяхме и се забавлявахме. Имаме доста огромно общо минало и има защо да си приказваме ".
От своя страна Брад не пожела да разяснява дали възприятията на двамата ще прераснат в освен това. Попитан дали Анистън ще го придружи на церемонията по разпределяне на Оскарите, Пит отговори, че към този момент няма среща, нито компаньон.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР