Бившата лидерка в световната ранглиста Каролине Возняцки победи с 6:3,

...
Бившата лидерка в световната ранглиста Каролине Возняцки победи с 6:3,
Коментари Харесай

Возняцки срещу Кийс на финал в Чалстън

Бившата лидерка в международната класация Каролине Возняцки победи с 6:3, 6:4 хърватката Петра Мартич и се класира на край в шампионата по тенис за дами в Чарлстън (САЩ). В него датчанката ще срещне американката Медисън Кийс, която отстрани Моника Пуиг (Пуерто Рико) с 6:4, 6:0 във втория полуфинал, който бе пресечен за повече от час поради дъжд.

„ Просто съм удовлетворена, че още веднъж съм здрава. Това е най-важното нещо за мен. От много време не бях стигала до последните мачове тук, само че през днешния ден сервисът и ретурът ми бяха съвсем съвършени “, сподели поставената под номер 5 Возняцки, която завоюва трофея на шампионата в Южна Каролина, Съединени американски щати, преди осем години.

Возняцки, 13-а в международната класация, завоюва подаването на Мартич при започване на втория сет и поведе с 4:2, само че хърватката изравни с пробив за 4:4. Тя обаче мигновено загуби идващия си сервис гейм и Возняцки я победи с първото разиграване за мача след час и 27 минути игра. По този метод Возняцки остана с шест победи от шест мача против Мартич, която не е печелила сет против датчанката в кариерата си.

„ Мислех, че съм покрай успеха във втория сет, само че доста тенисистки се усещат по сходен метод против Каролине и в последна сметка губят. Просто е мъчно да издържиш на нейното движение “, сподели Мартич след полуфинала. /bnr.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР