Бившата лидерка на световната ранглиста по на двойки - китайката

...
Бившата лидерка на световната ранглиста по на двойки - китайката
Коментари Харесай

Бившата номер 1 на тенис двойки обвини китайския вицепремиер в изнасилване

Бившата лидерка на международната класация по на двойки - китайката Пън Шуай, насочи обвинявания към някогашния вицепремиер и почитан член на китайската комунистическа партия Чжан Гаоли в обезчестяване.

Чрез публикуваната в родината ѝ обществена мрежа " Уейбо " тенисистката съобщи, че политикът я е принудил да имат връзки през 2018 година в дома му. Шуай обаче твърди, че няма доказателства за думите си, оповестява Би Ти Ви.

" Много ме беше боязън. Онзи следобяд първо отхвърлих. Не спирах да рева. После се предадох ", написа 35-годишната Пън.

Тя твърди, че връзките ѝ със 75-годишния Гаоли са траяли оттогава до преди седмица, когато двамата са се разделили. През цялото време брачната половинка на вицепремиера е знаела за връзките им.
свързани новини5343на 25.07.2020
" Страхувах се да нося в себе си камера или записващо устройство. Нямам записи, а единствено спомените си, които са ужасни ", споделя Пън.

Нейната обява беше изтрита съвсем незабавно, само че доближи до задграничните медии. Това е първо сходно обвиняване против толкоз почитан политик в Китай. До 2018 година Гаоли е член на Политбюро на комунистическата партия. Смята се че той е непосредствен до премиера Ли Къцян.

От през днешния ден (4 ноември) в интернет, който в страната е строго следен от управляващите, не може да бъде намерено името на тенисистката, страниците, отдадени на кариерата ѝ, не се отварят, а и самата дума " тенис " няма резултати при търсене.

Пън Шуай е една от най-хубавите китайски тенисистки. През 2014 година тя доближи до лидерската позиция в ранглистата на двойки, откакто победи на " Ролан Гарос ", а година по-рано завоюва " Уимбълдън ".

През 2011 година китайката заемаше 14-та позиция в ранглистата на сингъл.

Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР