Бившата кметица на Младост Десислава Иванчева, подсъдима за подкуп, не

...
Бившата кметица на Младост Десислава Иванчева, подсъдима за подкуп, не
Коментари Харесай

Десислава Иванчева свика пресконференция и не се яви

Бившата кметица на " Младост " Десислава Иванчева, подсъдима за рушвет, не се появи на плануван през днешния ден от нея брифинг за медиите. Тя свика конференция, на която се очакваше да приказва за оповестени против нея материали в медиите в последните два дни и импортиран сигнал за нейно присъединяване в организирането на митинги против претендента за основен прокурор Иван Гешев.

След зрелищен арест за рушвет от строителен вложител, тя и заместничката ù Биляна Петрова бяха наказани на първа инстанция. В момента тече обжалване на присъдата от тяхна страна.

На свиканата от Иванчева конференция пристигна и Биляна Петрова, която разгласи, че няма връзка с нея. И очакваше самата Иванчева въпреки всичко да се включи в брифинга, съобщи Българска телеграфна агенция.

Колкото за оповестените материали против Иванчева, Петрова изясни, че това е следващият фарс. Повтаря се схемата с ареста. Но вместо да се включи прокуратурата, се включват други лица, сподели Петрова. А задачата на всичко това било хората да се опасяват, да не вървят на митинги, а също така да се дискредитира самата Иванчева.

Петрова показа и екипа, с който ще работят за изборите. Като свои цели те декларират чистия въздух, прекъсване на презастрояването и опазване на зелените територии.

Докато течеше конференцията, на фейсбук страницата на Иванчева се появи пост от нейно име, в който тя споделя обява във frognews, в което се цитира изявление на екипа ù под заглавие " Мечтата ни е София да е град в гора "

Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР