Бившата кметица на „Младост“ Десислава Иванчева, която бе осъдена на

...
Бившата кметица на „Младост“ Десислава Иванчева, която бе осъдена на
Коментари Харесай

Изцепките на Иванчева край нямат! Този път тя...

Бившата кметица на „ Младост “ Десислава Иванчева, която бе наказана на 20 години затвор на първа истанция за пожелан рушвет от 500 000 евро от столичния бизнесмен Александър Ваклин, само че единствено преди седмица бе пусната от Сливенския затвор под домакински арест поради разтърсеното си здраве и желанието си да роди посредством ин витро процедура, нарушава наложената ѝ правосъдна мярка за неотклонение.

В понеделник по обяд Иванчева бе засечена на загадка среща в „ сърцето “ на София – безистена на улица „ Граф Игнатиев “, написа „ Уикенд “. Някогашната фризьорка бе в компанията на своя другарка и на мъж, чиято идентичност не се знае. Придружителят на Иванчева обаче сигурно не е нейният другар Пеньо Иванов, с който тя прави опити да сътвори поколение посредством ин витро процедура. Именно поради жалбата на Иванчева, че има назначени процедури за зачеване по неестествен път предходната седмица тя бе извадена от пандиза в Сливен и сложена под домакински арест.



Според решението на Апелативния профилиран съд обаче Десислава Иванчева няма право да напуща дома си в „ Младост “, с изключение на за посещаване при доктор, и то след категорично предписание на съда. Относно срещата ѝ в понеделник, инспекция демонстрира, че тя не е имала такова позволение.

Според закона при нарушаване на мярката „ домакински арест “ следва нарушителят да бъде пратен назад в пандиза.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР