Бившата кметица на Младост Десислава Иванчев и нейната заместничка Биляна

...
Бившата кметица на Младост Десислава Иванчев и нейната заместничка Биляна
Коментари Харесай

Иванчева и Петрова показаха скандално ВИДЕО

Бившата кметица на Младост Десислава Иванчев и нейната заместничка Биляна Петрова, които бяха наказани на 20 и 15 години за искане на рушвет в размер на 187 500 евро от строителния бизнесмен Александър Ваклин, демонстрираха пораждащи въпроси фрагменти при присъединяване си в предаването ``Честно казано с Люба Кулезич`` по ТВ Евроком.

Биляна Петрова се обърна към водещата на предаването Люба Кулезич с думите: ``Аз с изключение на, че благодаря на Вас и Вашите фенове, желая да кажа, че госпожо Кулезич Вие сте един неутрален и почтен публицист от дребното останали такива в България. Във вашето предаване ще създадем едно шокиращо, едно извънредно разобличаване, за това по какъв начин тъкмо са се появили парите в колата. Въпрос, който занимава от доста време нас, а може би и огромна част от публиката``, сподели Петрова.

От своя страна Десислава Иванчева посочи за видеото: ``Благодарение на специалисти, които ни подсказаха, дадоха ни концепцията и ни нахвърлиха насоката, фактически нещата са по този начин, както госпожа Петрова ще ви запознае``.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР