Бившата кметица на Козлодуй Маринела Николова е изпаднала в немилост

...
Бившата кметица на Козлодуй Маринела Николова е изпаднала в немилост
Коментари Харесай

Бойко Борисов низвергна Маринела Николова! Кандидатите на ГЕРБ във Врачанско позираха на обща снимка без провалената бивша кметица на Козлодуй /снимки/

Бившата кметица на Козлодуй Маринела Николова е изпаднала в недружелюбност в партията и това ясно пролича в понеделник, когато водачът на ГЕРБ и министър председател Бойко Борисов дойде на посещаване в Кнежа. Поводът беше изграждащото се трасе на „ Балкански поток “, който продължава към сръбската граница.
Целият партиен актив, отпред с регионалния шеф на Враца Малина Николова, очакваше своя водач, с цел да получи поддръжка дни преди общинските избори. По тази причина край Кнежа бяха пристигнали всичките кандидат-кметове на ГЕРБ, които използваха чудесната опция да се снимат с Бойко Борисов. Безспорно с най-голямо почитание се ползваше досегашният градоначалник на Враца Калин Каменов, който още веднъж получи поддръжката на премиера.
Направи усещане обаче, че станалата скандално известна някогашна кметица на Козлодуй Маринела Николова не беше позволена до Бойко Борисов. Очевидно охранителите бяха получили указания да държат надалеч от него разследваната от профилираната прокуратура и КНКОНПИ женица. Нещо повече.
По време на визитата на премиера претендентите за кметове във Врачанско взеха решение да си създадат обща фотография, на която не беше поканена тяхната колежка Маринела Николова. Това е сигурен знак, че импровизирано партията към този момент се е разграничила от нея и в дните след изборите следва арест на някогашната кметица на Козлодуй.
В тази обстановка компрометираната Маринела Николова трябваше към този момент да е оповестила своето отдръпване от изборите, само че това не се случва. Избирателите в Козлодуй обаче към този момент знаят за кого не би трябвало да гласоподават и по този начин ще сложат завършек на напъните й да се върне в общината.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР