Бившата кандидатка на Демократическата партия за президент на САЩ Хилари

...
Бившата кандидатка на Демократическата партия за президент на САЩ Хилари
Коментари Харесай

Хилари Клинтън съветва да не се избързва с процедура за импийчмънт на Тръмп

Бившата кандидатка на Демократическата партия за президент на Съединени американски щати Хилари Клинтън посъветва конгресмените да не бързат с процедура за импийчмънт на президента Доналд Тръмп след публикуването на редактирания отчет на специфичния прокурор Робърт Мълър за съветска интервенция в президентските избори през 2016 година, предадоха ДПА и Българска телеграфна агенция.

В публикация във в. " Вашингтон пост " Клинтън предлага двупартиен метод.

Дебатът по какъв начин да се отвърне на съветската " широкообхватна и систематична " офанзива в този момент " е редуциран до лъжовен избор: неотложен импийчмънт или нищо ", написа тя и прибавя, че историята предлага " по-добър метод да се обмислят идните разновидности на избор ".

Клинтън споделя, че отчетът оставя някои въпроси без отговор частично поради " редакциите и словесни еквилибристики " на министъра на правораздаването Уилям Бар. Тя обаче дефинира този отчет като пътна карта, която може да се употребява, с цел да се реши дали има учредения за импийчмънт на Тръмп.

Клинтън приканва Конгреса да предложи на страната " остроумен национализъм, а не инстинктивна партизанщина ", и споделя, че без значение дали това се харесва на някои хора или не, републиканците споделят отговорността да бъде предпазена страната и да се запълнят празнините в отчета.

" Интересите на страната ще бъдат обслужени най-добре, като се оставят настрани партийните и политическите съображения и се работи премислено, заслужено и храбро ", споделя тя и приканва Конгреса да провежда обстойни чувания.

В публикацията Клинтън отбелязва също, че когато е била държавен секретар, е седяла против съветския президент Владимир Путин и знае " от първа ръка, че той се стреми да отслаби " Съединени американски щати. /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР