Бившата жена на шеф Манчев Марина не страда дълго, след

...
Бившата жена на шеф Манчев Марина не страда дълго, след
Коментари Харесай

Бившата на шеф Манчев влюбена в младок

Бившата жена на началник Манчев Марина не страда дълго, откакто той я заряза поради по-младата Цветомила, която го подари със наследник. Красивата Марина неотдавна е влюбена като ученичка в приветлив и добре комплициран мъж, с който изживява плевел романс. Според приятелите й, точно около младото си гадже Марина се подмладила и разхубавила. И даже желала да заживее под един покрив с гаджето си.

Децата й от Иван Манчев - 17-годишният Христо и 13-годишната Виктория, одобрявали новия й другар и нямали нищо срещу да разделят една къща с него. Наясно с новата й сърдечна тръпка бил и някогашният й мъж и се радвал, че тя е щастлива.



Двамата се разведоха публично през август, само че са в прелестни връзки. Противно на упованията, че ще водят тежки правосъдни борби за всичките си парцели и ресторантьорския бизнес, това не се случи. Манчев й остави първокласен фамилен апартамен, в който преди три години наля цяло положение.

Жилището е проектирано от един от най-хубавите интериорни дизайнери - проектант Петко Колев и даже завоюва влиятелната премия "Къща на годината " в най-големия интериорен конкурс в България. Говори се, че някогашните съпрузи даже не престават взаимно да ръководят ресторанрьорския си бизнес.

Топ готвачът и Марина бяха семейство в продължение на 18 години, Запознават се в тогавашния Японски хоте, където той е основен готвач, а тя работи в администрацията. Любовта им пламва незабавно и след година се женят. Марина е неразделно до него и когато започва бизнеса си с заведения за хранене.

"Това и оказва помощ, и пречи. Това, че сме дружно ни оказа помощ да се развием. Когато отворихме първия ресторант, тя гледаше децата, аз се занимавах с него. После и тя се включи ", изяснява Манчев.

Преди да изневери с Цветомила, той е признавал и за други свои забежки, само че постоянно се е прибирал при Марина. Последната клевета обаче гласи, че се е разделил и с любовницата си и тя е напуснала общия им дом. Все още не е ясно дали това е краткотрайно или раздялата е дефинитивна. Все отново Цветомила му роди дете преди единствено три месеца. За нея се знае, че е от Берковица, само че живее във Варна. С началник Манчев се среща по време на фотоси на "Кошмари в кухнята ", написа Галерия.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР