Бившата жена на Филип Аврамов отново е щастлива три години

...
Бившата жена на Филип Аврамов отново е щастлива три години
Коментари Харесай

Бившата жена на Филип Аврамов му намери заместник

Бившата жена на Филип Аврамов още веднъж е щастлива три години откакто артистът ѝ заби нож в гърба, като забремени колежката си Севинч Ибрахим, разбра HotArena .

Хубавата Милена най-сетне съумя да преживее болката, която брачният партньор ѝ аргументи , и да откри нов мъж, на който да се опре.

Новата връзка на Милена Аврамова се оказа изненада даже и за околните ѝ. Тези дни тя се появи на обществено събитие, съпроводена от чужд за необятната общност господин, който очевидно е по-възрастен от 38-годишната дама. На въпросното място бе цялостно с познати на актрисата от Сатиричния спектакъл, която блесна и с дребна роля в сериала на Би Ти Ви „ Скъпи наследници ”. Някои от присъстващите бяха нейни близки другари, само че нито един не познаваше придружителя ѝ.

В първия миг познатите на Милена даже смятаха, че тя инцидентно е влезнала в помещението дружно с въпросния господин. Едва откакто им сподели, че двамата са пристигнали дружно, хората схванаха, че приятелката им още веднъж има връзка. Това бе приятна изненада за всички, които бяха привикнали в последните години да виждат брютенката или сама, или в дамска компания.

Месеци откакто Филип Аврамов към този момент се радваше на втората си щерка, родена от новата му жена Севинч, някогашната брачна половинка признаваше, че не може да спре да го обича, без значение, че той към този момент е с друга . Тя даже споделяше с почитателите си в обществените мрежи горещи фрагменти от любовни подиуми от филми, които е снимала дружно с мъжа си. Това била нейната първа същинска обич и Милена откровено вярвала, че двамата ще бъдат дружно до гибелта си.

През лятото на 2016 година обаче Филип най-неочаквано завъртя спекулация с певицата Севинч , която взе участие в неговия спектакъла „ Бог Рок ” . Всичко почнало съвсем на смешка, само че любовницата бързо забременяла и това дефинитивно решило развоя на събитията. Фицата се раздели публично с Милена, а през 2017-а на бял свят пристигна втората му щерка, която двойката кръсти Ана. Името било обичано на някогашната брачна половинка, която макар раздялата продължава да се подписва с семейството на мъжа си . Самата тя, до момента в който била бременна от Филип, обмисляла да кръсти по този начин своята щерка, само че поради таткото се отказала и нарекла детето Рая. Когато чула, че Севинч освен е взела мъжа ѝ, само че и обичаното ѝ име, Милена била унищожена. И все пак намерила сили да елементарни.

Към днешна дата всичките ѝ терзания са в предишното, тъй като и тя към този момент се радва на щастлива връзка. Запознати шушукат, че не инцидентно този път е избрала човек, който не е известен. „ По-малко последователки на мъжа ми – по-добре ”, била новата философия на актрисата. Тя си била научила урока от връзката с Фицата – в случай че мъжът ти е любим на дамите, има голяма заплаха да ти го завлечен под носа, предават от Уикенд .
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР