Бившата жена на Бойко Борисов – д-р Стела Георгиева, отново

...
Бившата жена на Бойко Борисов – д-р Стела Георгиева, отново
Коментари Харесай

Бившата на Бойко се хвали с кола и палат за милиони

Бившата жена на Бойко Борисов – доктор Стела Георгиева , още веднъж актуализира информацията за финансовото си положение в обществената мрежа, видя „ Галерия “. Тя сподели подробни фотоси от палата си в Щатите, където живее дружно с втория си брачен партньор.

Луксозен автомобил „ Мерцедес “ – S класа е паркиран пред единия от гаражите на просторната къща. Проверка на „ Галерия “ откри, че возилото коства не по-малко от 100 000 лв..

Но „ Мерцедес “-ът не е единственият, с който разполага фамилията на Стела. Бившата на Бойко се радва най-малко на още два автомобила, защото гаражите в палата са общо три. Бялата S класа обаче е персонално нейна, разкриват наши източници. Заедно с останалите коли целият автопарк на Стела удря близо половин милион.

Д-р Георгиева обича да се хвали с красивия си дом, чиито фотоси не за първи път демонстрираме. Къщата разполага с 5 спални, необятен дневен тракт с камина, външен басейн и голяма градина – гордостта на Стела. Именно поради ботаническия парадайс някогашната на Бойко толкоз постоянно разгласява фотоси на дома си, оценен на близо 2 милиона лв..
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР