Бившата жена на Благой Георгиев-Джизъса е отключила анорексия от ревност,

...
Бившата жена на Благой Георгиев-Джизъса е отключила анорексия от ревност,
Коментари Харесай

Есмер отключи анорексия - slava.bg

Бившата жена на Благой Георгиев-Джизъса е отключила анорексия от ревнивост, до момента в който са били дружно.

Заради непрекъснатите изневери на мъжа си, когато била бременна, татарката решила, че е дебела, и спряла да се храни. Като по знамение родила крепко дете, само че до ден сегашен сяда на масата със свито сърце и боцка предмно по някой зарзават.

Танцьорката Есмер си разрешава да се храни най-вече един път дневно, описват нейни близки. Преди дни тя призна в чат с почитатели в обществените мрежи, че изпитва под паника боязън от напълняване. Всеки грам допълнително я шокирал и ужасявал. Затова си разрешавала да седне на масата единствено на обяд и даже тогава ядяла единствено едвам не почине от апетит.

Ако инцидентно в миналото се престраши да хапне и вечер, менюто й се състояло само от парче ябълка или ананас. В резултат Есмер не стопира да слабее. От много време настойчиво се приказва, че тя е в начален етап на хранително разстройство и, в случай че не потърси профилирана помощ, скоро нещата може да станат необратими.

Благой Георгиев е отговорен за заболяването на някогашната си брачна половинка, уверени са нейни близки. Известно е, че до момента в който двамата живееха дружно в Москва, той постоянно си позволяваше да кръшка, а тя се съсипваше от ревнивост. Всяка негова забежка ставаше обществено притежание, тъй като Есмер незабавно изтриваше общите фотоси с мъжа си от профила си в Инстаграм и започваше да разгласява жални стихчета и мъдри мисли за любовта, верността и тяхната липса.

Тези раздели нормално траеха към седмица, след което младите още веднъж се събираха до идната невярност на патологичния кръшкач Благо. Лошото е, че Джизъса не се укроти даже когато половинката му беше бременна. Именно тогава ревността ѝ избила с самосъжаление и Есмер развила комплекс за непълноценност, че е дебела. Известно е, че Георгиев си пада по кльощави дами.

Всички негови гаджета до настоящата му половинка Златка Райкова са били единствено кожа и кости. Такива форми обаче няма по какъв начин да се запазят по време на бременност. В това внимателно положения Есмер се чувствала дебела и непълноценна като жена. Мъжът ѝ твърдял, че я харесва всячески, само че по-късно още веднъж хуквал по фусти, написа Уикенд.

Днес връзката на Благо и Есмер е история, а тя се кълне, че е щастлива с неговия заместител в леглото си. Но не са изчезнали нито комплексът за непълноценност на танцьорката, нито нейното хранително разстройство. Докъде ще докара терзанието й от килограмите, към момента не е ясно. Дано следствията да не са съдбовни!
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР