Бившата изгора на Слави Трифонов съжалява за двата си аборта,

...
Бившата изгора на Слави Трифонов съжалява за двата си аборта,
Коментари Харесай

Алекс Раева кара тежка бременност

Бившата възлюбена на Слави Трифонов съжалява за двата си аборта, тормози се да не загуби бебето си, научи HotArena.

Бившата певица на Слави Трифонов и водеща на музикалното шоу „ Х Фактор ” чака първото си дете. Гласовитата брюнетка е бременна в края на четвъртия месец, само че я изтезават тежки скрупули. 38-годишната певица от години се опитваше да забременее, само че уви, упованията й продължиха прекомерно дълго. Заради два нейни аборта, осъществени по избор преди повече от десетина години, Алекс имала проблеми със зачеването. 

Близки на Алекс разкриха, че хубавицата забременяла след няколко опита инвитро в столична клиника за изкуствено оплождане. След като заченала, певицата се пазела като рохко яйце. В първите 3 месеца я мъчело непрестанно гадене и повръщане. Имало и рисков миг, в който била на косъм да изгуби плода. След дълга борба медиците съумели да запазят зародиша и през днешния ден певицата се радва на наедряващото си коремче. Вече е ясно, че Раева чака появяването на първородния си правоприемник през лятото. Тя обаче пази в загадка името на бащата, въпреки че двамата са дружно повече от две години, името му тъне в анонимност, написа " Уикенд ".

Първият си аборт Алекс направила още в младежките си години. Вторият избрала да направи скрито по време на връзката си със Слави . Тогава се твърдеше, че гологлавият шоумен бил подготвен да стане баща, само че тя отказала да ражда, тъй като не виждала бъдеще за връзката им, а и бебето щяло да спъне кариерата й. 

За мистериозната й сегашна половинка се знае единствено, че е неин другар от учебната пейка, че върти малък бизнес и че имат обща пристрастеност – морето и подводното гмуркане. „ Такъв мъж съм си търсила и се веселя, че го открих “, написа в обществените мрежи Раева.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР