Бившата изгора на плейбоя Ицо Стоте манекенки, пръсна 10 бона

...
Бившата изгора на плейбоя Ицо Стоте манекенки, пръсна 10 бона
Коментари Харесай

Бившият на Дебора пръсна 10 бона за рождения ден на Сираковица

Бившата възлюбена на плейбоя Ицо Стоте манекенки, пръсна 10 бона за рождения си ден. Изкуствената Дениз Хайрула посрещна персоналния си празник в морския ни курорт Слънчев бряг.


Красавицата, която чукна 26 години, направи празненството на прочут плаж в курорта, а целият харч, бе заплатен от актуалната й половинка - предприемачът от Асеновград Стоян Стоянов. Купонът почнал от обяд, а измежду посетители били известни лица от светските среди. Шампанско и скъпи деликатеси изобилствали по масите,. които авансово били украсени с балони и цифра, показваща на какъв брой години става хубавицата. Още сутринта тя била зарадвана от обичания с голям букет червени рози.

on Aug 3, 2020 at 1:07am PDT

Стоян Стоянов е някогашен мъж на фолк певицата Дебора. С Дениз са дружно от към година. Това лято двамата не стопираха да обикалят морските ни курорти и да събират загар по най-скъпите плажове. В момента влюбените са отседнали в един от най-хубавите комплекси на Слънчака. Проверка на „ Телеграф “ откри, че стаята за вечер е на цената от 400 лева Стоянов и Дениз имат проекти от есента да заживеят дружно в столицата, където предприемачът населява първокласен апартамент.

on Aug 7, 2020 at 10:45pm PDT

Снимки: Инстаграм и Флагман


Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР