Бившата изгора на Мария Илиева – певецът Атанас Колев, бройка

...
Бившата изгора на Мария Илиева – певецът Атанас Колев, бройка
Коментари Харесай

Бомба в "ШОУ"! Бившият на Мария Илиева бройка гаджета на плажа

Бившата възлюбена на Мария Илиева – артистът Атанас Колев, численост мадами на прочут плаж във Варна. Музикантът, който преди години се прочу, като завоюва второ място в риалитито „ Х фактор”, е прежалил изцяло брюнетката и е подготвен за нови палави подвизи.

Колев бе видян дружно със собствен приятел на плажа „ Рапонги” в морската ни столица. Гларусът родом е точно от там и очевидно е решил да разпусне с другаря си измежду хубавици по бански. Той незабавно бе видян от меломанки, които нямаха нищо срещу да пофлиртуват с него. Бързо се завързал диалог и те разменили координати.

Гореща разходка: Роклята на Рита Ора не можа да удържи сочните й гърди (СНИМКИ)

Не е ясно дали музикантът е имал връзка, след бурната спекулация с Илиева. Дори и това да се е случило, очевидно варненецът е съумял ловко да я прикрие, а към днешна дата е подготвен да лови мадами на плажа.

Всъщност връзките му с певицата приключиха с голям скандал. Двамата имаха общи планове, тя беше негов продуцент и съкровен сътрудник, както се носеха настойчиво слуховете. След време обаче, Колев разтрогна връзката си с някогашния наставник в „ Х фактор”, обвинявайки я, че му подливала вода и се опитвала да го заличи от музикалния бизнес. Певецът даже показа, че е получавал закани от Илиева и компанията й „ Стерео стая”, откакто отказал да подпише неблагоприятен за него контракт с тях. Повечето обвинявания той хвърли към нея посредством обществената мрежа, само че всяко негово изказване бе дипломатично отречено от брюнетката.

Сузанита взриви мрежата - съблече се чисто гола и сподели огромни прелести (СНИМКИ 18+)

Въпреки абсурда и двамата продължиха напред – Илиева роди момченце и сега се пробва да съчетава грижите за него и професионалните си задължения, а Колев се мъчи самичък да пробие на музикалната сцена.

ЧЕТЕТЕ ТАЗИ И ОЩЕ ГОРЕЩИ НОВИНИ В НАЙ-НОВИЯ БРОЙ НА ВЕСТНИК " ШОУ ", КОЙТО ВЕЧЕ Е НА ПАЗАРА!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР