Бившата изгора на Григор Димитров и Люис Хамилтън - Никол

...
Бившата изгора на Григор Димитров и Люис Хамилтън - Никол
Коментари Харесай

Палавата Никол Шерцингер най-после се сгоди

Бившата възлюбена на Григор Димитров и Люис Хамилтън - Никол Шерцингер се сгоди за нейния сътрудник Том Еванс. 44-годишната Шерцингер и 38-годишният ръгбист демонстрираха фотоси от своя годеж в Инстаграм.

Щастливото събитие се случва на Хаваите.
                             

На фотографията, споделена в обществената мрежа, се вижда по какъв начин ръгбистът Том е паднал на едно коляно пред видимо зашеметената и лъчезарна Никол. Певицата и телевизионна звезда е протекция с ръце лицето си в цялостен потрес от предлагането, до момента в който Том я гледа с боготворене, държейки дребна кутийка с пръстен вътре.

Но макар изненадата, в последна сметка тя показа положителната вест с почитателите си. " Казах " Да ", написа 44-годишната жена дружно с радостния пост, който включваше селфи на двойката след годежа, последвано от пръстен и емотиконка на сърце.
                             

Влюбените са дружно от 2020 година Том е някогашен интернационален състезател на ръгби в Шотландия, който беше заставен да се отдръпна, когато се контузи през 2010 година

Но той споделя и музикални гении с новата си избраница, защото в предишното е бил член на поп групата Twen2y4Se7en и е взел участие в турнета като покровител на McFly, Peter Andre и Westlife.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР