Бившата и настояща любов на Валери Божинов го трогнаха до

...
Бившата и настояща любов на Валери Божинов го трогнаха до
Коментари Харесай

Котетата на Божинов се гушкат на партито за ЧРД на футболиста

Бившата и сегашна обич на Валери Божинов го трогнаха до сълзи за 33-ия му рожден ден. Нападателят на Левски събра най-близките си във ВИП залата на заведението на съотборника му Николай Михайлов.

Цялата организация беше дело на половинката му – Блияна Дол. Тя се погрижи украсата да е в сребристо и синьо, футболни топки и купи. Рожденикът се впечатли и от тортата в негова чест. Освен това отвред грееха букви VB.

„ Благодаря ти обич, моя, за всичко “, написа Валери в Инстаграм, където разгласява куп свои фотоси до накипрената в оранжева рокля Биляна. В шлагер в обществените мрежи се трансфораха и секси фрагментите, на които Дол се гушка с Николета Лозанова. Двете изгори на футболиста за следващ път демонстрираха обществено близостта си, а мненията под фотосите бяха в следния дух: „ На Божинката котенцата “.

Най-емоционалният миг от вечерта бе подаръкът от Николета, за която футболистът бе женен от 2011 до 2015г. Изобретателната пловдивчанка изненада Божинов с клипче с доста честитки от негови другари от целия свят, измежду които съотборници от Италия, Сърбия и целия тим на Ботев (Враца). А финалът – пожеланието на щерка му Никол го разчувства до сълзи.

Малката скоро ще навърши 7 годинки. Бившият национал има и 11-годишен наследник – Валери младши от певицата Алисия, като момчето върви по стъпките на баща си във футбола, написа Телеграф.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР