Бившата говорителка на По света и у нас“ е неотлъчно

...
Бившата говорителка на По света и у нас“ е неотлъчно
Коментари Харесай

Нова Умопомрачителна Драма Връхлетя Семейството На Радина Червенова!

Бившата говорителка на „ По света и у нас “ е неразделно до родителката си, а брачният партньор й Коко Каменаров поставя старания, с цел да може тъща му да се почувства по-добре. „ Доста съм обезпокоена за мама. Зле е, вървим по лекари, по изследвания… Правим, каквото можем, и се надяваме на удобна развръзка “, показа пред кореспондент на „ Уикенд “ популярната водеща.

Повече детайлности за положението на майка си обаче Радина Червенова не желае да показа.

Самата Радина се пребори с подла болест, която я връхлетя внезапно предишното лято. Говорителката на „ По света и у нас “ излезе в болничен. Но по-късно реши, че няма да се завръща в телевизията-майка. Въпреки че цялата кариера на Червенова е минала точно в „ По света и у нас “, тя избра да напусне държавната медиа и да търси друга професионална реализация, която няма да е в малкия екран.

Радина твърди, че сама е направила този избор, а точно да не се върне на работа в Българска национална телевизия. Тя споделя, че не е била освободена от новия общоприет шеф на малкия екран Емил Кошлуков. Той наследи мъжа на Радина Коко Каменаров предварително на поста му.

Червенкова призна и че е замислила нещо ново, с което да се занимава. Тя и брачният партньор й наскоро са основали обща фамилна компания откакто напуснаха Българска национална телевизия, предават от hotarena.net. С какво тъкмо ще се занимава новата компания на някогашната говорителна на „ По света и у нас “ и брачният партньор и Коко Каменаров, към този момент не е ясно.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР