Бившата голяма любов на Слави Трифонов Мартина Огнянова, вече носи

...
Бившата голяма любов на Слави Трифонов Мартина Огнянова, вече носи
Коментари Харесай

Бившата голяма любов на Слави взе фамилията на гаджето! Мартина вече е Колева

Бившата огромна обич на Слави Трифонов Мартина Огнянова , към този момент носи семейството на гаджето си, разкри самата тя.

Огнянова към този момент е Колева , само че не е сключила брак с половинката си. Варненката и боксьорът Коко Колев минали през редица завършения, с цел да успее Мартина да вземе името му, само че без подписи или църковен обред.

Двойката се похвали, че историята им е казус в страната и досега не е имало подобен случай. Повечето дами даже държат да запазят бащината си фамилия, сключвайки брак, само че преди Мартина не е имало дама, поискала да вземе непозната фамилия, без да минава под венчило.

„ Много желаех да си сменя семейството, само че изобщо не искахме да се женим пред институциите. Това е абсурд! Ние сме си семейство, откогато сме заживели дружно, децата носят на Коко семейството и по тази причина желаех и аз да бъда Колева. Оказа се, че е мъчно, обясниха ни, че е съвсем невероятно. Трябваше съдът да ни позволи, отидохме с наличието на очевидец, който трябваше да опише за нашата връзка, за това, че се обичаме. Беше доста забавно. Много съм щастлива, че към този момент съм Колева “, разкрива Мартина в своя влог.

Екслюбимата на Слави , с която шоуменът се залюби, до момента в който тя беше танцьорка в балета му, от години живее с боксьора Коко Колев, написа „ България Днес “.

Двамата се срещат в миг, когато връзките сред Слави и Мартина куцат. Варненката заряза живота на принцеса, който води с Трифонов, и стартира сантименталната си приказка с новия си мъж.

Днес Коко и Мартина не стопират да показват любовта си. Имат две момчета и стартираха собствен бизнес, внасяйки у нас скъпа непозната козметика. Семейството прекарва повече време на село, само че пътува до Стара Загора, където Коко към момента тренира бокс. Не живеят в благоденствие, само че настояват, че за тях това няма никакво значение. Мартина е безапелационна, че в младия състезател е намерила щастието и не би го заменила за нищо на света.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР