Бившата годеница на звездата от Dancing On Ice, Сузи Верил,

...
Бившата годеница на звездата от Dancing On Ice, Сузи Верил,
Коментари Харесай

Годеницата на Грег Ръдърфорд публикува актуална информация за възстановяването на звездата от Dancing On Ice след ужасяваща контузия

Бившата избраница на звездата от Dancing On Ice, Сузи Верил, заяви на почитателите за живота със звездата след ужасяващата му контузия.

Грег, на 37 години, беше заставен да се отдръпна от шоуто на ITV преди финала, откакто раздра " задачите си коремни мускули ", до момента в който репетира рутина за финала на шоуто. По това време някогашният олимпиец отхвърли да осведоми почитателите за повода за пострадването си, само че ги осведоми за своето пътешестване и прогрес.

Въпреки това, откакто се почувства по-добре, той сподели на почитателите си, че „ дейно си е направил цезарово сечение “, защото раздра корема си, когато се опита да се пързаля през краката на професионалния скейтър Колин Графтън. И от този момент той се възвръща.

И по тази причина е изцяло разбираемо, че неговата избраница Сузи Верил пое мантията, с цел да показа с почитателите настояща информация за напредъка му. В Instagram тя сподели: „ Тъй като @gregrutherford е този, който лежи в леглото, би трябвало да върша неща като да се откроявам под д...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР