Бившата годеница на милионерския син Иван Динев живот си живее

...
Бившата годеница на милионерския син Иван Динев живот си живее
Коментари Харесай

Бившата на Динев бързо го прежали! Сега живее като кралица със сина на мексикански наркобарон

 Бившата избраница на милионерския наследник Иван Динев живот си живее в Мексико, откакто заби сина на прочут наркобарон с 2 самолета и няколко милиона в банковите сметки. Както е известно, повече от половин година откакто Пенелопе се раздели с Иван Динев, красивата инфлуенсърка забегна за Мексико.

Там, в един от най-тузарските курорти, Петя живее дружно със сина на мастит наркобос. Запознати от ъндърграунда описват, че кандидат-свекърът й бил една от най-влиятелните фигури в Мексико, а бизнесът му с опиати процъфтявал. Освен с три яхти, няколко хасиенди и покои за милиони, наркобосът разполагал и с два частни самолета.  Говори се, че точно с един от тях родната моделка била ескортирана до новия си дом в Мексико.

В другоземен Кабо Сан Лукас Пенелопе се радвала на разкош, какъвто в никакъв случай не е виждала в компанията на някогашния си избраник. Макар че Иван Динев разхищаваше огромна част от благосъстоянието на татко си Йордан Динев, строителният бизнесмен не можел да стъпи и на дребния пръст на мастития наркобарон, написа шоу.бг.

Не е ясно дали синът на подземния необут също е в бизнеса с дрога, само че съгласно осведомени крушата надали е паднала по-далеч от дървото.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР