Бившата годеница на Кубрат Пулев – Андреа направи нови признания

...
Бившата годеница на Кубрат Пулев – Андреа направи нови признания
Коментари Харесай

Андреа: Ще кажа цялата истината за любовта ми Кубрат Пулев

Бившата избраница на Кубрат Пулев – Андреа направи нови самопризнания за връзката им. Певицата употребява своя инстаграм профил, с цел да качи в ранните часове на петък заран четири минутно видео, в което основни герои са самата тя и боксьорът.

Към въпросните фрагменти Андреа е добавила и късото, само че изцяло задоволително: „ Довиждане “.

Това ѝ деяние идва към седмица, откакто Кобрата разгласи публично, че има нова обич в живота си и че е станал татко на Христина.

Под обявата валят мнения един след различен, ето една част от тях:

„ За толкоз време не можа ли да га преживееш тоя дръвник доста повече си от него. “, „ Изтрий го от живота си и продължи напред. Защото ще потънеш напълно, а той не коства толкоз внимание колкото ти му даваш. Затвори тази страница, Андреа. “, „ Не знам дали ще има друга жена която да го обича по този начин, постоянно да е до него и да го поддържа! “.

„ Той е този, който би трябвало да тича след теб, не ти. Ще разбере какво е изгубил, а ти е време да продължиш напред, тъй като си прелестна! Хайде, блага, време е да се завърнеш и на музикалната сцена, която заразя точно поради него. Не си коства да направиш 300 компромиса, а той нищо. “, написа различен почитател на Андреа.

Ето и видеото:
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР