Бившата гимнастичка заряза богаташа, след като научи за изневярата му,

...
Бившата гимнастичка заряза богаташа, след като научи за изневярата му,
Коментари Харесай

Христина Витанова се върна при Благо Джизъса!

Бившата гимнастичка заряза богаташа, откакто научи за изневярата му, за което HotArena първи писа. Оказа се, че някогашната на Благой Георгиев бързо е намерила разтуха назад в прегръдките му. След поредност от неуспехи в любовта Христина си дала сметка, че макар компликациите в предишното, тя и Благо са имали същинска връзка, градяща се на мощни усеща, а не на ползи, както се разясняваше след шумната им разлъка.

Основна причина за раздялата сред Христина и Лазгин е трети човек. Милионерът от край време се оплаквал от ревността на приятелката си, която изкъсо следяла всяко негово деяние. Непрестанните телефонни позвънявания и ежедневна инспекция на известията предиздвикали Лазгин да отклони взор от любовта. Веднага щом схванала,ч е й кръшка, Христина вдигнала пикантен скандал и събрала движимостите си от общото им жилище. Двамата съвсем незабавно прекъснали контактите, като близки разкриват, че даже са се блокирали в инстаграм.

Ден след раздялата Алисия споделила, че поддържа приятелката си Христина, както и че твърдо застава зад дейностите й. Приятелството им постоянно е било обект на мнения, а сега почитателите им във фейсбук слагат акцент върху напълно странична тематика, която по всякакъв начин се пробват да обвържат със сегашните връзки на Благо и Хриси, написа „ Телеграф “.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР