Бившата гимнастичка Цвети Стоянова скочи отново през прозореца заради фолкпевеца

...
Бившата гимнастичка Цвети Стоянова скочи отново през прозореца заради фолкпевеца
Коментари Харесай

Цвети Стоянова се върна към спомена за опита за самоубийство заради Коцето

Бившата гимнастичка Цвети Стоянова " скочи " още веднъж през прозореца поради фолкпевеца Константин. Лично чалгарят пожелава младата госпожица да изиграе трагичните подиуми в новия му клип и тя с ненаситност се съгласява, въпреки това да я връща към тежкия миг на опита за самоубийство.  " Със сълзи от наслада благодаря на всички сътрудници и другари за поддръжката, обичам ви! И особено на Цвети Стоянова благодаря за невероятната храброст и професионализъм ", съобщи прочувствено Коцето.

Гимнастичката има основна роля в новия му клип " 107 дни ", в която стои пред отворен прозорец и по-късно изчезва, върти огньове и пребива артиста, който очевидно страда по нея. Това е първото присъединяване на гимнастичката във видеоклип след случая на 14 юни 2016 година, когато полетя от 6-ия етаж на жилищен блок в столицата. Преговорите за изявата на Цвети не не престават дълго и тя склонява да взе участие в плана. Не се чумери и на концепцията на Коцето и режисьора да застане пред отворения прозорец, намеквайки, че още веднъж ще полети. В края на видеото самият Константин открива, че Стоянова я няма, а завесите се веят край зейналия прозорец, написа " България през днешния ден ".

Самата тя признава, че постоянно се връща все още на рухването и не желае да го не помни. " Странното е, че от време на време сама се напомням преднамерено. Опитвам се да си спомня всичко в елементи. Доста постоянно ме натъжава и рева, само че по-късно се усещам по-силна и се напомням през какво съм предходна и от какви неща в този момент се тормозя. Помня момента, в който си затворих очите и повече не ги отворих. Знам какво ме избави! Виждала съм го, изпитвала съм го, по-късно то ми беше затвърдено. Освен Господ, това е моята майка ", разяснява гимнастичката. Специално присъединяване в песента има и Цветан Недялков от " Ку-ку бенд ", който изсвирва трагични акомпанименти на китарата си.

Покрай еуфорията за " 107 дни " фолкаджията направи и публично самопризнание на нещо, което всички очакваха - той е навън от музикална компания " Пайнер ". " Факт е, че към този момент не съм в редиците на " Пайнер ". Изкарахме едни хубави 12-13 години, изпълнени с доста турнета, страсти и приятни мемоари ", удостовери изпълнителят.  " Смятам, че към този момент съм задоволително квалифициран, имам много опит и има какво да дам на младото потомство. Има безпределно надарени младежи. Сега е моментът да разглася новата продуцентска компания, която направих - " Фирмата ", показа той. " Имаме кастинг, който към този момент е реалност. Може да се види в моите обществени мрежи ", разгласи Константин. Певецът разяснява, че брачната половинка му го е подкрепила за решението му да сътвори продуцентска компания.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР