Бившата гимнастичка Цвети Стоянова се събра с бившия си приятел

...
Бившата гимнастичка Цвети Стоянова се събра с бившия си приятел
Коментари Харесай

Цвети Стоянова Се Събра С Бившия Си

Бившата гимнастичка Цвети Стоянова се събра с някогашния си другар и вратар на “Локомотив” (София) Александър Любенов.

Поводът е рожден ден на техния общ другар и експартньор на гимнастичката Цвети Найденова – рапъра Марсел Величков.

Купонът се състоя в домашна конюнктура и единствено с защити другари на скандалния рапър, прочут с псевдонима си Марсо. Снимка от празненството качи гимнастичката. На фрагмента участва и друго момиче, което не е от спортните среди, само че съгласно осведомени това е новата половинка на Марсел.

Цвети Стоянова и Александър прекратиха дългогодишната си връзка при започване на годината, а новината показа Стоянова в мрежата. Въпреки различията двамата очевидно са запазили положителния звук в връзките си и даже се виждат на общи срещи, написа “България Днес”. И до през днешния ден Стоянова няма нов мъж до себе си, а се е посветила напълно на работата си в основаването на облекла и бижута.

Въпреки другарските си връзки на фрагмента, споделен от Стоянова, се вижда, че двамата с вратаря седят много отдалечено един от различен, в двата противоположни края на отрупана маса.

Празненството мина без някогашната половинка на Марсел, “златното момиче” Цвети Найденова. Хубавицата, която дълго време беше в пререкания с Цвети Стоянова, е огромният изчезнал от вечерта. Противно на упованията тя не желае да има нищо общо с рапъра след раздялата им. Двойката беше дружно няколко години, а съгласно близки на Найденова фамилията й не одобрявало Марсел и творчеството му, което било вулгарно. Междувременно двете гимнастички стоплиха връзките си, за които се смяташе, че точно мъж е повода да не са приятелки.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР