Бившата гимнастичка Цветелина Стоянова и лошото момче на родното кино

...
Бившата гимнастичка Цветелина Стоянова и лошото момче на родното кино
Коментари Харесай

Куката и Цвети Стоянова крият любовта си вече 8 месеца

Бившата гимнастичка Цветелина Стоянова и неприятното момче на родното кино Мариан Вълев изживяват обич като на кино. За любовта им, която пламна преди половин година, „ Уикенд ” пръв заяви, а тогава те отхвърлиха. Истинатае, че са дружно и не престават да пазят връзките си в дълбока загадка, научи HotArena

Връзката им била шокираща за техните близки, които ги оприличавали на Красавицата и Звярът, по тази причина звездната двойка не желала да я прави обществено притежание. 51-годишният артист, който се прочу с ролята на колоритния мафиот Росен Гацов-Куката от крими сериала „ Под прикритие ” е с цели 26 лета по-възрастен от някогашната гимнастичка от националния отбор, която преди 4 години направи опит за самоубийство със скок от шестия етаж. Цяло лято двамата обикалят дружно из страната и разгласяват фотоси поотделно, само че от едни и същи места. Те съумяха да отскочат и до плажовете на Иракли, а последната им разходка е до лобното място на Христо Ботев - връх Околчица. „ Щастието обича тишината ”, написа в обществените мрежи Стоянова, с което удостовери, че е щастливо влюбена. Работни задължения обаче са разделили краткотрайно Куката и Цвети. Заедно с сътрудника си Захари Бахаров екранният разбойник е в сръбския град Княжевац, с цел да се снимат в балканския екшън сериал „ Южен вятър ”.

„ Вярвам, че рано или късно в живота всеки има късмет да срещне любовта си. Дали през теб ще минат или не доста хора, късмет ще ти се даде. Надявам се откровено аз да съм срещнал я срещнал любовта. Имам си момиче и любовта ни е страхотна. Няма да разясня връзките си с Цвети Стоянова ”, сбит е по тематиката Мариан. През поседните месеци той безусловно бил видоизменен, а щастието, което изпитвал, личало от всяка негова фотография.

Доста по-възрастният артист спечелил някогашната гимнастичка с отношението си и кавалерските си жестове. Според хора от обкръжението им двамата били много разнообразни като характери, само че в това време имали еднообразно светоусещане и идеално се допълвали. Хлътналият като възпитаник Мариан даже увековечил името на Цвети върху тялото си. Заради нея загърбил изцяло опиатите и понижил използването на алкохол.

Връзката сред Куката и двойно по-младата от него прелест почнала при започване на годината, само че артистът вдлъбнат по красивата брюнетка още преди 4 години. През юни 2016 година златното момиче скочи от шестия етаж на жилищен блок в столичния ж.к. „ Надежда ”, дни преди тимът й да излети за европейското състезание в Израел. Лекарите от  „ Пирогов ” дефинираха оцеляването й като същинско здравно знамение поради височината, от която Цвети бе паднала. Рехабилитацията и възобновяване й бяха продължителни и сложни. По-късно стана ясно, че скокът й е бил предизвикан от паническо разстройство и меланхолия. Самата Цвети призна обществено, че не е разсъждавала трезво в оня миг и до ден сегашен съжалява надълбоко за стореното и тъгата, която е предизвикала на най-близките си хора.

„ Помня мига, в който си затворих очите и повече не ги отворих. Знам какво ме избави. Виждала съм го, изпитвала съм го, беше ми затвърдено. Освен Господ, това е и моята майка, която умря от инсулт . Нейният дух ме избави ” , разказвала е след възобновяване си Цвети. По време на оздравяването си тя разчитала доста на поддръжката на дългогодишния си другар - футболиста Александър Любенов, само че предходната година двата се разделиха.

Още когато се разшумя към драмата на някогашната национална състезателка по художествена гимнастика, Мариан бил мощно впечатлен от житейската й история. Перипетиите в персоналния й живот го въодушевили да напише сюжета на кино лентата „ Лошо момиче ”. Вълев издирил телефонния номер на Цвети и й звъннал под претекст, че желае да взе участие с основна роля във кино лентата. Някои от златните девойки на Илиана Раева взеха присъединяване в кино лентата, само че самата Цвети отказала да се включи. Двамата с Мариан траяли да поддържат връзка и от дума на дума последователно се сближили.

Актьорът постоянно е споделял в изявленията, че сърцето му неведнъж е разбивано. „ Тежка история! Минават през живота ми, никоя обаче не се застоя. Изгубих ги всичките. Един другар сподели, че ме притеглят единствено смъртоносни дами. Всеки път знам по какъв начин ще завършат нещата, претърпявам го тежко, само че все пак давам газ, ходя към пропастта. Все още имам сърце за разтрошаване, да заповяда идната! ”, показа през миналого лято артистът.

Жените в живота на чепатия, само че много сензитивен Мариан са не една и две.  Сред най-известните му любовници са актрисите Елена Петрова, Снежана Макавеева и певицата Белослава. Всеизвестен факт е, че точно той разкрил Елена за киното и с помощта на него се снимала във кино лентата „ Граница ”. „ Беше на 15 и миеше стъклата на колите с още 5-6 деца. Били от театрално учебно заведение и се забавлявали. Обаче тя ми направи усещане и си споделих: „ Не може да е истина! Родена е за кино! ”, разказвал е за първата им среща Куката. Интимните им срещи в кинолентата се пренесли и в действителността, само че връзката им не траяла дълго, написа Уикенд.

В началото на 90-те пък Мариан претърпял бурна любовна спекулация с певицата Белослава. Той бил студент, а тя към момента не била известна изпълнителка. Един ден красивата изпълнителка решила да замине за Америка, а той я последвал. Там обаче не издържал на живота в страната на неограничените благоприятни условия, желал да работи като артист, британският му бил много слаб и се върнал в родината. Отношенията му с Белослава завършили.

Една от огромните любови на Куката е Снежана Макавеева. Съдбата ги срещнала на снимачната площадка на „ Под прикритие ”, а двамата не се притесняваха да показват обществено възприятията си. Синеоката хубавица обаче постоянно му кръшкала, в това число и с дами, защото е бисексуална, а той доста тежко преживявал измените й. Раздялата им не закъсняла.

Единствената жена, която Вълев е отвеждал в гражданското, е майката на 23-годишния му наследник, който носи неговото име - Мариан. Също като него София е от Варна. Когато се срещнали, тя била продавачка в магазин, а той - звезда от кино лентата „ Граница ”. В началото на връзката им, артистът я поканил да го гледа в „ Изгори го ” в Театър 199. Там Мариан играел ролята на гей. По време на представлението той импровизирал и трансформирал текста на своя воин. „ В живота ми има момиче, което обичам ужасно доста. Тя е тук сега, седи на първия ред ”, изцепил се Куката, а София била втрещена от обяснението му в обич.

В любовното тефтерче на Вълев е и сестрата на Яна Титова - Невена. Тъй като живеела в Лондон, артистът постоянно пътувал, с цел да се виждат. Заради нея си направил татуировка на дясната ръка, която не е заличил. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР