Бившата гимнастичка от ансамбъла по художествена гимнастика Ренета Камберова лети

...
Бившата гимнастичка от ансамбъла по художествена гимнастика Ренета Камберова лети
Коментари Харесай

Златно момиче даде сърцето си на специалист по архитектура

Бившата гимнастичка от ансамбъла по художествена гимнастика Ренета Камберова лети на крилете на любовта. " Златното момиче " има ново гадже. От няколко месеца чаровната дама дели живота си със експерт по архитектура. Това е Благой Гоцев.

Доскоро Ренета не искаше да обявява връзката им, с цел да се увери в нейната съвестност. Сега към този момент очевидно сигурна в новата си обич, гимнастичката от ансамбъла, който донесе куп триумфи, е подготвена да показа с всички щастието си. Ренета се появи с новия си обичан на женитба неотдавна и го срещна с някогашните си съотборнички.

За новия и обичан не се знае съвсем нищо, като се изключи че е приключил Университета по архитектура и строително инжинерство. Освен това се увлича по бойните спортове и е другар с някогашния брачен партньор на друга от " златните девойки " Катрин Велкова - Марко Косев.

A post shared by Reneta Kamberova (@r.kamberova) on Sep 24, 2017 at 10:54am PDT

Досега Рени беше доста потайна по отношение на персоналния си живот. До края на предходната година тя имаше връзка с треньор по плуване, който работеше на Хавай.

" Страшно се гордея с него. Най-хубавото е, че и двамата израстваме в това, което вършим. Подкрепяме се доста един различен ", разкриваше само грацията от Пазарджик. Връзката им приключов края на 2016-а поради голямото разстояние, което ги разделяще. Около три месеца по-късно Ренета среща Благой и още веднъж открива любовта.



Освен в персоналния й статус, Камберова има и ново професионално развиване. Преди десетина дни тя стана началник на спорта в родния си град Пазарджик. Като такава хубавицата ще бъде член на Управителния съвет на футболния и волейболния клуб. Започна и срещи с всички президенти на общо 25-те спортни клуба в Пазарджик. Синеоката шампионка ще дава отговор за всеобщия спорт и всички мероприятия, които ще се провеждат.

Ренета Камберова е единствената от предходния отбор, която пое по стъпките на ръководството, в случай че не броим Катрин Велкова, която е президент на клуб " Локомотив " (Сф).

ГАЛЕРИЯ СЪС СНИМКИ НА РЕНЕТА КАМБЕРОВА ВИЖТЕ ТУК!!!

 Ренета Камберова @@@

" България през днешния ден "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР