Бившата футболна съпруга Даниел Лойд застана зад Колийн Рууни в

...
Бившата футболна съпруга Даниел Лойд застана зад Колийн Рууни в
Коментари Харесай

Бишва футболна съпруга нападна Ребека Варди заради измяната

Бившата футболна брачна половинка Даниел Лойд застана зад Колийн Рууни в абсурда, който се развихри с половинката на Джейми Варди - Ребека. Г-жа Лойд беше много последна, като даже стигна до обидни квалификации.

Даниел Лойд, която беше омъжена за някогашния състезател на Тотнъм Джейми О’Хара, назова Ребека Варди „ плъх” (в смисъла на човек, който предава околните си). 35-годишната Лойд пусна серия от емоджита на мишки в обществените мрежи, с цел да се опита да обрисува какво мисли за упрекнатата в измяна футболна брачна половинка.

От друга страна, Никола МакЛийн, брачна половинка на някогашния футболист на КПР Томас Уилямс, се опита да отбрани госпожа Варди.

Вчера половинката на Уейн Рууни упрекна своята колежка обществено, че точно тя е издавала историите от затворения ѝ профил в Инстаграм на таблоида „ Сън”. Г-жа Варди отхвърли изказванията. Въпреки това драмата занимава към този момент втори ден жълтите медии на Острова.

Даниел Лойд е британския модел, някогашна Мис Англия (2004 година). Тя се снима и за Playboy през 2006 година. Популярна е и с присъединяване си в доста телевизионни риалити излъчвания. През 2012 година се омъжи за Джейми О’Хара, само че двамата стигнаха до бракоразвод през 2014.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР