Бившата фея на любовта Наталия Симеонова се появи в ефира

...
Бившата фея на любовта Наталия Симеонова се появи в ефира
Коментари Харесай

Наталия Симеонова откровена до болка, обясни защо е напълняла толкова много!

Бившата самодива на любовта Наталия Симеонова се появи в ефира на " Преди обед “ безусловно неузнаваема. Няма и помен от хубавицата, която в миналото водеше предаването " Рококо “ по Българска национална телевизия. Още в " Море от обич “ тя стартира да натрупа килограми, само че в този момент ситуацията  е излязло отвън надзор. Проблемите й с фигурата започнаха след раздялата с някогашния й брачен партньор Денис Ризов. А когато се оказа, че с кариерата й на водеща е свършено, Наталия още повече се депресира, писа " Галерия “.

След като " Предай нататък “ падна от екран преди години, тя не е получила никакви предложения или ново предложение. Тя и не желае да има нищо общо с малкия екран у нас. Не и в настоящия й тип. В момента гилдията, към която принадлежи и тя, я омерзява.

Колкото до килограмите си, Наталия декларира: " Смятам, че всеки образован човек би схванал, че става въпрос не за липса на воля или алчност, а просто за здравословен проблем. Полагам доста старания, с цел да отслабна, само че ми е мъчно. По едно време направих 90-дневната диета и смъкнах 10 кг, само че по-късно ги възвърнах. Пих медикаменти доста дълго време и от тях качих ужасно доста килограми. Не съм доста непрекъсната в режимите си. Периодично си споделям: никакво брашно и захар, и хрускам моркови и краставици един месец и внезапно ми омръзва. И с неистови страдания смъквам 3 кг. Вероятно това е проблем и поради възрастта. Опитвам се да се приема такава, каквато съм, макар че не се одобрявам въобще физически. И ми е дискомфортно, само че в това време си давам сметка, че просто имах здравословен проблем “, показа Наталия.

Тя добави, че има велоергометър и бягаща пътека у тях, само че има контузия на главата и от дребна й е неразрешено да спортува.

Раздялата с Денис Ризов е била най-тежкият й миг. Не е яла, нито е спала и в един миг се наложило да посещава психотерапевт. Той й дал антидепресанти, които разбъркали тотално хормоните й и тя се дала прошка вечно с предходната си фигура. Болно й е, че в България вместо да одобряват другите, избират да ги наскърбяват и да им се присмиват.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР